Maak kennis met onze Masters
Nieuws, ervaringsverhalen en tip's in ons blog
Arrow
Arrow
Slider

CONSENT-methode® Masters

CONSENT-methode® Masters hebben de Gespreksleiderstraining en de Masteringtraining succesvol afgesloten. Na hun opleidingstraject zijn ze benoemd tot Master en vindt er elk jaar een herbenoemingsgeprek plaats. Ze zijn allemaal ervaringsdeskundig en passen de methode in een grote verscheidenheid aan situaties dagelijks toe.

De Masters stellen zich aan je voor:

 

Baudy Wiechers

Baudy heeft de CONSENT-methode® ontwikkeld. Nu geniet ze van het delen van haar kennis door het geven van trainingen, het houden van spelbijeenkomsten en het opleiden van CONSENT-methode® Masters zodat zij ook hun kennis kunnen delen. 

e-mail  website facebook twitter linkedin

Margo Bruins

Margo is een bevlogen mens, die scholen inspireert en traint, hoe een verandering in de wereld tot stand te brengen door de rijkdom van de verschillende gezichtspunten te delen vanuit gelijkwaardigheid. Margo is actief in binnen- en buitenland en nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst over de CONSENT-methode®.

e-mail  website

Rachel Kruk

Rachel woont en werkt met haar gezin op Texel. Daar organiseert ze regelmatig spelbijeenkomsten en soms ook trainingen.
Wie nieuwsgierig is naar de CONSENT-methode® in de praktijk is van harte welkom! Niet alleen op Texel overigens, met de boot ben je immers zo "aan de overkant".

e-mail  website facebook  linkedin

Robert Tannemaat

Al jong had Robert een diepgeworteld gevoel bij de idee dat iedereen doet wat ie het aller-, aller-, allerliefste doet en we tegelijkertijd in harmonie samenleven. Vanuit dit verlangen werkt hij met plezier met de CONSENT-methode® in organisaties en gezinnen. Robert woont in Nijmegen en nodigt je van harte uit om het Ger-Consentspel te spelen.

e-mail  website  linkedin

Huta Broers

Huta woont in Utrecht. In haar werk binnen een gemeentelijke organisatie is een begin gemaakt met het werken met de CONSENT-methode®. Huta heeft de ambitie om dit verder door te ontwikkelen en de methode ook in te zetten in de communicatie met bewoners.

e-mail   linkedin

Elise van den Broek

Elise begeeft zich vanuit allerlei invalshoeken op het gebied van ontwikkeling. Binnen haar gezin en de school waar ze werkzaam is, geeft ze dat onder andere vorm met de CONSENT-methode​®​. Ze wil deze methode verder neerzetten in gezin, onderwijs en bedrijfsleven. Elise woont in de Betuwe en nodigt je graag uit om het ‘Ger-Consentspel’ te spelen.

e-mail   linkedin

Suzanne Thissen

Suzanne is werkzaam bij DOE, Democratisch Onderwijs Eindhoven. O​p deze school wordt de ​methode gaan gebruikt omdat ze vanuit gelijkwaardigheid met elkaar besluiten wilden nemen. Ook thuis past Suzanne het gezinsoverleg toe. ​Neem contact met Suzanne op als je in Eindhoven of omgeving wilt kennismaken met de methode door het Ger-Consentspel te spelen.

e-mail  website facebook

Sylvia van der Nol

Sylvia is al 15 jaar werkzaam in het bedrijfsleven en het onderwijs. Ze heeft veel ervaring opgedaan binnen Democratisch Onderwijs als schoolleider en levert binnen de overkoepelende stichting een actieve bijdrage in hoe gelijkwaardige besluitvorming geïmplementeerd kan worden. Sylvia woont in de Betuwe, organiseert spelbijeenkomsten en geeft trainingen.

e-mail  linkedin

 

Masters in opleiding

Tijdens en na het volgen van de Mastering de CONSENT-methode® training gaan onze Masters in opleiding ervaring opdoen voordat ze een benoemingsgesprek aanvragen. Dit zijn ervaren gespreksleiders en je kunt bij hen sowieso terecht voor een kennismaking via het Ger-Consentspel. Veelal ondersteunen zij daarnaast collega's bij grotere groepen.

 

Sonja Bollen - Master in opleiding

Sonja

Sonja ontwikkelde als adviseur en projectleider gaandeweg een visie op een gelijkwaardiger model voor samenwerken en samenleven: op de werkvloer, in het gezin en in de maatschappij als geheel. Zij helpt je dan ook graag individueel eigenaarschap, breed gedragen consent en gezamenlijke verantwoording – kortom effectieve zelfsturing – implementeren in Amsterdam e.o..

e-mail  linkedin

Dagmar Thomys - Master in opleiding

Dagmar 

Dagmar woont in Oostkapelle in Zeeland. Samen met haar partner runt ze de camping "Ons Buiten". Zij organiseert voor de gasten van de camping en buiten het seizoen om bij haar thuis CONSENT-spel bijeenkomsten.

e-mail website

Maak effectief besluiten nog leuker! Ontvang de:

1. Gespreksetiquette
2. Van Motie tot Besluit

En ga meteen aan de slag!

Wendy over CONSENT

Wendy Reitsma van Buurtzorg over CONSENT.

Dagmar over de C.O.N.S.E.N.T.-methode® en het Ger-Consentspel

Op Campingpark 'Ons Buiten' wordt met de C.O.N.S.E.N.T.-methode® gewerkt. Dit betekent dat in het bedrijf op basis van gelijkwaardigheid gewerkt wordt en dat afspraken en besluiten metconsent worden… Lees verder...

Femmy over het Ger-Consentspel

Dat was zinvol. Ik raad besturen, scholen en gezinnen en iedereen die met elkaar op een respectvolle manier snelle en goede beslissingen wil nemen, van harte aan om eens aan te schuiven bij een… Lees verder...
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2017 - in opdracht van Infini.nu