5 tip’s om het vertrouwen in je groep te vergroten

De volgende vragen kreeg ik van Blog-lezers binnen: Kunnen mensen ooit goed samenwerken op basis van vertrouwen als er mensen in de groep zitten die dat eigenlijk niet willen? Kun je vertrouwen geven… Lees verder....

Ger-Consentspel

Ger Consentspel overzichtWat heeft meer effect?
Ergens over praten of iets doen?

Daarom het Ger-Consentspel. Doen dus.

Ervaren hoe je op basis van Gelijkwaardigheid met elkaar kunt samenwerken, afspraken kunt maken en besluiten kunt nemen. Juist omdat elk mens zo verschillend is en toch van gelijke waarde.

Het spel speel je met een groep mensen die een gezamenlijk doel hebben. Dit is zo in elk bedrijf, in elke organisatie en in elk gezin.

Spelenderwijs maak je kennis met een prettige en slagvaardige manier van samenwerken. Je komt tot besluiten die iedereen wil uitvoeren, omdat ieders stem meetelt in de besluitvoering. Dus in plaats van meeste stemmen gelden, alle stemmen gelden.

Je leert elkaar beter kennen en begrijpen en dat leidt tot een soepeler manier van samenwerken. Tot weer leren luisteren naar elkaar, elkaars kwaliteiten gebruiken, met als gevolg een positiever resultaat op elk vlak.

Je kunt zelf aan de slag door een C.O.N.S.E.N.T.-methode® Master uit te nodigen om samen met een door jou samengestelde groep mensen te komen spelen.

 

Echte Gers

Wendy over CONSENT

Wendy Reitsma van Buurtzorg over CONSENT.

Meer informatie

Maak effectief besluiten nog leuker!

Ontvang:

* Gespreksetiquette

* Van Motie tot Besluit

En ga meteen aan de slag!

Ontvang gratis C.O.N.S.E.N.T.-methode® rondje

Mijn Infini.nu